Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vannacht stonden er 6 grijze containers in vuur en vlam in de Rijpelberg. Die kliko’s stonden op het Rijpelplein, Gooisehof, Baroniehof en de Peelhof. Dat meldde wijkagent Monique van Lierop vanochtend.
De brandweer rukte voor die klikobranden meermalen uit. De wijkagent hoopt dat iemand vannacht iets verdachts heeft gezien en dat dan even meldt op 0900-8844.

4 reacties:

Wat hebben ze eraan oetl. ..n

Beantwoorden

Zal toch niet weer die donkere jongen zijn die vorigjaar rond deze tijd de bossen in brand stak die ik betrapt had! Was hoogzwanger en hij stak hier de broederbos in brand! Ddie werd gezocht ook weet niet of die toen gepakt is maar ben er bang voor en nee ik ben niet racistisch wat vele meteen denken als je als blanke zegt het is een donkere persoon misschien…. Ik had een donkere Afrikaanse jonge man betrapt en het was een pyromaantje die alles in brand stak

Beantwoorden

Mss dezelfde die ook op Berkendonk actief is

Beantwoorden

Gezien de plaatsen van de branden is dit voor politie ene 1 2 3 tje, welke jongerengroep hierachter zit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *