Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.015 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 60-jarige vrouw wordt sinds vanochtend 10.30 uur vermist vanaf de,Wesselmanlaan.
De vrouw is blank, heeft een normaal postuur, is 1,70 meter lang en heeft kort donker haar. Zij draagt een bril en heeft een paars vest en een blauwe broek aan. Heb je meer informatie, bel dan nu 112 of 0900 – 8844.

2 reacties:

Update:
De politie heeft zojuist bekend gemaakt dat de vermiste vrouw Maria van de Wijnboom is. De politie heeft onderstaande foto van haar vrijgegeven. Maria verliet haar woning aan de Wesselmanlaan vanochtend in depressieve toestand. Vanaf dat moment ontbreekt elk spoor. De familie maakt zich dan ook ernstig zorgen om haar.
In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving van de politie heeft Maria een gezet postuur. Op haar paarse vest zitten witte knopen.
Heb je haar vandaag nog gezien/gesproken? Bel dan met de politie via 0900-8844. Mocht je haar op dit moment zien, bel dan 112.

Update met goed nieuws:
De vermiste Maria van de Wijnboom terecht
Een klein half uur geleden werd Maria aangetroffen in de nabijheid van station Brandevoort. Zij is lichamelijk in goede gezondheid.