Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.217 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 66-jarige man uit Helmond meldde zich gisteren bij het politiebureau in Helmond. De man fietste rond 22.45 uur over het Coffermanspad in Helmond Noord terug naar huis na een bezoek aan zijn moeder. In de buurt van de vijver vlakbij het Haverveld kwam hem een jongeman tegemoet gelopen die hem om een vuurtje vroeg voor zijn sigaret. Het slachtoffer stopte en voordat hij het in de gaten had trok de jongeman de gouden ketting van nek van het slachtoffer en ging er vandoor.
Het gaat om een jongeman vermoedelijk tussen de 1,70 – 1.75 meter lang, een leeftijdsindicatie is onbekend. Hij sprak plat Helmonds, droeg een donkere jas van een soort plastic en had kort donker vlak haar met een beetje slag erin. De politie verzoekt getuigen van dit incident contact op te nemen via 0900 – 8844.

1 reactie:

Heel jammer dat ik de man die dit gedaan heeft niet tegen gekomen ben, meer zeg ik er niet over. Sterkte aan het slachtoffer. De zoveelste mens die het vertrouwen in de medemens heeft verloren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *