Buiten is het -1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.039 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Vorig jaar werd een Helmonder opgelicht door Ierse dakdekkers. Gisteren stonden er weer 2 mannen die gebrekkig Engels spraken bij hem aan de deur in de Vogelbuurt in Helmond Noord.
Zij zeiden van de AXA verzekeringsmaatschappij te zijn en dat zij de schade van vorig jaar kwamen vergoeden. De 71-jarige man zou 11.000 euro terugkrijgen als hij nu meteen 4.000 euro zou overmaken naar een bankrekeningnummer. Nadat benadeelde dit gedaan had, ging hij even naar boven om iets te halen. Toen hij terugkwam waren beide vogels gevlogen.
Even later werd de Helmonder gebeld door een man die ook gebrekkig Engels sprak. Er was een foutje gemaakt met het overboeken. Daarom het verzoek om nogmaals 4.000 euro over te maken waarna hij 15.000 euro van AXA zou ontvangen. Gelukkig heeft hij dit niet gedaan en is hij naar zijn bank en de politie gegaan, zo liet de politie via haar Facebook-pagina weten. Maar de eerder overgemaakte 4.000 euro is de Helmonder kwijt.

7 reacties:

Wat een domme knakworst hahaha. Waarom zou je eerst 4000 over moeten maken om 11.000 terug te krijgen? Gewoon een enkeltje naar het verzorgingshuis voor deze man, hij kan blijkbaar niet meer voor zichzelf zorgen.

Beantwoorden

Ja, we zijn natuurlijk niet allemaal volmaakt zoals Mark. 🙁

Beantwoorden

wacht maar Mark tot jij zo oud bent als die man. Misschien heb je dan nog minder hersens dan die man. Wie weet. Het is niet voor je te hopen. Ik denk niet dat jij goedgelovig bent, maar toch?

Beantwoorden

nou Mark,een beetje meer respect voor ouderen zou beter op zijn plaats zijn,het is al erg genoeg dat zulke smeerlappen misbruik maken van bepaalde situatie’s.

Beantwoorden

Arme man 🙁

Beantwoorden

Ouderen klagen, ik klaag, iedereen klaagt. That’s life in 2014.

Beantwoorden

@Mark,klagen is wat anders dan een oudere een domme knakworst noemen,dat is geen klagen maar schelden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *