Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 80-jarige man is vermist vanuit de omgeving van de Groenstraat. Vanaf daar is hij te voet vertrokken zo meldt Burgernet om 20.19 uur. Het is niet bekend gemaakt sinds hoe laat hij vermist is.
Deze slanke man is blank en 1,76 meter lang. Hij heeft een kalend hoofd en grijs haar. Hij draagt een donkerblauw colbert en bruin/groene broek. Heb je informatie, bel dan nu de politie op 112.

2 reacties:

De vermiste man is nog niet terecht. De politie zoekt verder.

Beantwoorden

De vermiste 80-jarige man terecht dankzij zijn broer
Deze Burgernetactie zaterdagavond voor de man van 80 jaar werd opgestart nadat zijn dochter de politie had gebeld. Haar vader was namelijk lopend weggegaan vanuit zijn woning aan de Groenstraat maar nog steeds niet terug. Omdat hij dementerend is en de familie zich zorgen maakte kwam Burgernet in actie.
Tijdens die Burgernetactie werd de man niet aangetroffen. Enige tijd nadat die was afgesloten, belde zijn dochter de politie weer. Haar vader was terecht. De broer van de man zag hem in de Ameidestraat lopen, zo laat Burgernet vandaag weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *