Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.557 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Dinsdag reden 90 automobilisten op de Hortsedijk harder dan de toegestane 50 km per uur. Dat bleek uit een snelheidscontrole die de politie daar hield tussen 8 uur ‘s morgens en 13 uur ‘s middags. Dat meldde vanmiddag Francisca Kamphuis, de wijkagent van Stiphout. Deze bestuurders zijn het haasje en kunnen binnenkort een boete op de deurmat verwachten.

3 reacties:

Aanvullend liet de wijkagent nog weten dat de hoogst gemeten snelheid dinsdag 79 km per uur was. Er passeerden in totaal 1608 voertuigen waarvan er dus 6% op de bon geslingerd werden.

Beantwoorden

66 Bekeuringen voor te hard rijden op de Hortsedijk
Vandaag stond de radarwagen van de politie op de Hortsedijk in Stiphout. Tussen 7.30 en 14.30 uur passeerden er 1830 voertuigen waarvan er 66 (dus 4%) harder reden dan de daar toegestane 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was dit keer 76 km per uur.

Beantwoorden

Opletten dusss

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *