Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 64-jarige inwoner van Helmond werd zondag aan het eind van de avond in de Arbergstraat aangehouden voor de bedreiging van een buurtbewoner. Bij zijn aanhouding ging hij agenten met een ijzeren staaf te lijf
De politie werd gewaarschuwd omdat de man een buurtbewoner met een mes en een bijl had bedreigd. Hij stond daarmee vervolgens op straat te zwaaien en was kennelijk door het dolle heen. Toen politiemensen bij zijn woning aankwamen was hij daar inmiddels weer naar binnen gegaan. Hij kwam vervolgens met een metalen buis naar buiten en ging daarmee de agenten te lijf. Hij sloeg in op een agent, die de klappen echter kon afweren met een schild dat hij voor zijn bescherming bij zich had. De verdachte werd bespoten met pepperspray en kreeg enkele klappen met de wapenstok, maar vluchtte alsnog terug zijn huis in. Pas toen hem onder dreiging van de inzet van politiehond Diesel opnieuw werd gesommeerd zich over te geven, kwam hij enigszins tot bedaren en kon hij worden geboeid. Toen hij werd overgebracht naar het politiebureau uitte hij nog stevige bedreigingen naar twee andere politieagenten, die daarvan aangifte deden. Ook de bedreigde buurtbewoner deed aangifte. De Helmonder zit vast. Bij hem werden messen in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *