Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

Maandagmiddag rond 14.00 uur heeft de politie 2 mannen opgepakt die drugs aan het dealen waren in het centrum van Helmond. Agenten die bezig waren met een onopvallende surveillance in het centrum, zagen het tweetal daar rijden in een personenauto. Omdat zij 1 van die 2 kenden als een drugsdealer, besloten ze het duo te volgen. Daarbij zagen ze hen diverse stops maken waarbij ze drugs afleverden.
Op de Hertelaan in Brouwhuis kreeg het tweetal uiteindelijk een stopteken en werd ter plaatse een onderzoek ingesteld. Bij 1 van de mannen werden een tiental gram harddrugs gevonden. Uit later onderzoek bleek dat het om heroïne en cocaïne ging. Deze 20-jarige man uit Sint-Oedenrode is aangehouden en in verzekering gesteld en de drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Deze verdachte werd eerder dit jaar ook al met een dealerhoeveelheid drugs aangehouden in ons centrum. Daarom heeft de gemeente hem inmiddels een gebiedsverbod van 2 weken opgelegd, zo meldt de politiewoordvoering.
Ook de andere verdachte, een 24-jarige Eindhovenaar is aangehouden. Hij is na verhoor weer heengezonden.

In de reacties hieronder staat een update.

15 reacties:

Nooit meer loslaten zulke schooiers.

Beantwoorden

Hoeven die niet de bak in? Dit is toch geen straf jongens, kom op! Ja de stad zal wel veiliger worden zo haha. Oh wacht, de bak kost geld en daarom laten we ze los. Hebben jullie er ooit over nagedacht dat een dealer dan naar een andere stad gaat en andersom?

Beantwoorden

2 weken een gebiedsverbod daar zal hij zwaar van onder de indruk zijn.

Beantwoorden
Mathie van Schijndel

2 weken uit de stad is het zelfde als 2 weken thuis zitten hij kan zijn gang voort zetten wat een straf is dit voor een rechtstaat

Beantwoorden
Henny van der Horst

‘Even’ niet welkom en heen gezonden ???????

Beantwoorden
Marlène van Asten

Poe poe heftige straffen weer,flikker toch op WATJES BELEID van ????

Beantwoorden

Wij bouwen een muur rondom Helmond en wij laten Sint-Oedenrode voor betalen.
Make Helmond Great Once…
????????????

Beantwoorden

Een kijkje wijk brouwhuis nierslaan wont een drugsdiler en wat doet het wijk agent nieks met hem ..hij krijg eigen deeeeeel. Wat verwachten jullue van gemeenteeeeeee

Beantwoorden

Update:
Hardleerse drugsdealer (20) voor de derde keer aangehouden
De politie hield vanmiddag een 20-jarige man uit Sint Oedenrode aan in het centrum van Helmond. Hij dealde daar in harddrugs.
De aangehouden verdachte is geen onbekende van de politie. Hij werd al 2 keer eerder aangehouden voor het dealen van drugs in de binnenstad. In beide gevallen werd hem ook een tijdelijk gebiedsverbod opgelegd. Zie ons nieuwsbericht helemaal bovenaan.
De recherche kreeg onlangs opnieuw informatie dat de verdachte zich weer bezig hield met het dealen en startte daarop een onderzoek. Daarbij werd de verdachte vanmiddag geobserveerd in de binnenstad. Agenten zagen daarbij dat de man opnieuw aan het dealen was. Omdat de verdachte als vuurwapengevaarlijk bekend staat is hij rond 14.00 uur op de Torenstraat door het arrestatieteam aangehouden.
De verdachte had enkele tientallen bolletjes cocaïne en heroïne op zak (zie de foto links). Ook had hij bijna duizend euro aan contanten bij zich. Ook de telefoons en de auto van de verdachte zijn in beslag genomen. De verdachte wordt in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De gemeente gaat de mogelijkheid onderzoeken om de verdachte nu voor langere tijd een gebiedsverbod op te leggen.

Beantwoorden

Is het nu 3 x scheepsrecht ,ben benieuwd wat voor straf hij nu zal krijgen 🤔😏 zal wel weer een lachertje zijn en over een tijdje begint deze persoon weer gewoon voor of aan

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 1 september 2020 om 17:55:

Wie is er hier nu hardleers ? 🙈

Beantwoorden

Over twee weken staat ie gewoon weer ergens anders wanne kwats lachertje weer 👍

Beantwoorden

Hardleerse politie laat 2x drugsdealer vrij.

Beantwoorden

De aanhouder WINT!

Beantwoorden

Shit…
Nu moet ik weer opzoek, of langer wachten op m’n genot hobby.
Als gebruikers moeten gaan zoeken…. Dat kost veel meer overlast.
Voor één arrestatie, komen er weer twee voor in de plaats.
Want zeker omdat alles duurder wordt…. is dit het enige en dus steeds interresanter om vlug en veel geld te verdienen.
Helaas is het nou eenmaal zo…..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *