Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Maandagmiddag rond 14.00 uur heeft de politie 2 mannen opgepakt die drugs aan het dealen waren in het centrum van Helmond. Agenten die bezig waren met een onopvallende surveillance in het centrum, zagen het tweetal daar rijden in een personenauto. Omdat zij 1 van die 2 kenden als een drugsdealer, besloten ze het duo te volgen. Daarbij zagen ze hen diverse stops maken waarbij ze drugs afleverden.
Op de Hertelaan in Brouwhuis kreeg het tweetal uiteindelijk een stopteken en werd ter plaatse een onderzoek ingesteld. Bij 1 van de mannen werden een tiental gram harddrugs gevonden. Uit later onderzoek bleek dat het om heroïne en cocaïne ging. Deze 20-jarige man uit Sint-Oedenrode is aangehouden en in verzekering gesteld en de drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Deze verdachte werd eerder dit jaar ook al met een dealerhoeveelheid drugs aangehouden in ons centrum. Daarom heeft de gemeente hem inmiddels een gebiedsverbod van 2 weken opgelegd, zo meldt de politiewoordvoering.
Ook de andere verdachte, een 24-jarige Eindhovenaar is aangehouden. Hij is na verhoor weer heengezonden.

7 reacties:

Nooit meer loslaten zulke schooiers.

Beantwoorden

Hoeven die niet de bak in? Dit is toch geen straf jongens, kom op! Ja de stad zal wel veiliger worden zo haha. Oh wacht, de bak kost geld en daarom laten we ze los. Hebben jullie er ooit over nagedacht dat een dealer dan naar een andere stad gaat en andersom?

Beantwoorden

2 weken een gebiedsverbod daar zal hij zwaar van onder de indruk zijn.

Beantwoorden
Mathie van Schijndel

2 weken uit de stad is het zelfde als 2 weken thuis zitten hij kan zijn gang voort zetten wat een straf is dit voor een rechtstaat

Beantwoorden
Henny van der Horst

‘Even’ niet welkom en heen gezonden ???????

Beantwoorden
Marlène van Asten

Poe poe heftige straffen weer,flikker toch op WATJES BELEID van ????

Beantwoorden

Wij bouwen een muur rondom Helmond en wij laten Sint-Oedenrode voor betalen.
Make Helmond Great Once…
????????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *