Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Het Openbaar Ministerie Oost-Brabant seponeert de aangifte van een Helmondse vader Johan van Doorne tegen het optreden van de politie, zo laat het OM weten. De Helmondse politie zou volgens de man in 2012 niet hebben gereageerd op verschillende meldingen dat zijn ex-vriendin de kinderen zou willen onttrekken aan zijn ouderlijk gezag. De vrouw zou volgens de aangever de kinderen willen meenemen naar het buitenland. Bij Omroep Brabant deed de vader daarover vorige maand uitgebreid zijn verhaal.
Het OM stelt vast dat op 17 maart, 18 maart en 6 april 2012 (direct op de meldingen van de man) door de politie is gecontroleerd en vastgesteld dat de vrouw niet was afgereisd naar het buitenland. Ook meldde de vrouw telkens dat zij dat ook niet van plan was. De vrouw verbleef door haar relatieproblemen met de man wel elders in Helmond, hetgeen het OM niet ziet als een onttrekking. Door de politie zijn alle meldingen en de daaropvolgende ondernomen acties verwoord in een proces-verbaal.
De vrouw is later in april 2012 wel met haar 2 kinderen afgereisd naar Israël. Dat de politie bewust zou hebben bijgedragen aan die onttrekking kan het OM op geen enkele wijze vaststellen.
Het OM seponeert de aangifte en gaat dus niet tot vervolging over van de politiemensen.

6 reacties:

goh verrassend… NOT!!

Beantwoorden

Nooit zal er iets veranderen.

Beantwoorden

Och verrek, ik zie nou pas om wie het gaat!
Tja, was inderdaad te voorspellen.
Het moet hun eigen kinderen maar eens overkomen

Beantwoorden

@Natas Bee op maandag 7 september 2015 om 15:53:
@Miranda op maandag 7 september 2015 om 17:08:

Jullie kennen die vent? Is dat een fantast of zo? Als ik het berichtje lees lijkt dat wel zo.

Beantwoorden

Nee hij is geen fantast. Wel een slachtoffer van het systeem.

Beantwoorden

Idd niks fantast. Hij blijft knokken voor zn kids.

Het zou je maar eens overkomen allemaal!
Kinderen kwijt raken en geen mens die naar je luistert en/of iets doet… Eens kijken hoe jij dan van binnen langzaam kapot gaat…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *