Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Rond 10 uur vanavond is een aanhanger van een vrachtwagen met varkens gekanteld. Dat gebeurde bij Berkendonk op de kruising van de N279 en N270 (Deurneseweg). De N279 is ter plaatse in beide richtingen afgesloten. Hoeveel varkens zijn omgekomen is ons niet bekend. Een aantal ontsnapte varkens is men nu aan het proberen te vangen.
Als we meer informatie en/of foto’s hebben, komen die in de reacties hieronder.
Martien van Dam maakte de onderstaande foto.

7 reacties:

Update 1:
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 3 foto’s. Daarop zie je het overladen van de varkens naar een gearriveerde vervangende aanhanger.

Beantwoorden

Aan de laatste foto te zien, is het niet de N270 (Deurneseweg), maar de Rochadeweg.

Beantwoorden

@Jaap op maandag 31 oktober 2016 om 23:54:

We zaten ook al te kijken, je hebt helemaal gelijk! Dit is de juiste locatie, de plek waar Harrie stond. Deze tweet van de VID bracht ons in verwarring.

Beantwoorden

Update 2:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 4 foto’s.


Beantwoorden

Update 3:

Beantwoorden

Wat een hartverscheurend gegil van die varkens. Rillingen over mijn rug.

Beantwoorden

Wat een gegil? Ga maar eens in de buurt van megastallen slachthuizen staan, daar waar dagelijks duizenden dieren met de angst op hun gezicht de wagens ingetrapt en vervolgens vermoord worden. Dit omdat subhumans zo nodig dagelijks van s’ morgens tot s’ avonds vlees en zuivel naar binnen werken. Deze gekantelde vrachtwagen is één van de velen dit jaar waar meer dan 150.000 dieren zijn omgekomen. Omgekomen door ongelukken, brand (stichting) Er zitten dagelijks meer dan 300 vrachtwagens op de weg met angstige dieren, opgepropt in vrachtwagens, met angst op hun ogen, omdat dieren precies weten wat hun lot is. Het kan de boeren geen ene fuck schelen, omdat er niet eentje is met gevoel, diepgang emotie en liefde voor dieren. De schijn wordt wel hoog gehouden hoe fijn ze het hebben, mooi niet dus. En de mensen? die gewoon door met vlees en zuivel eten, Wachten op de maand december als er nog extra miljoenen vermoord worden voor een waanzinnig (vreet)feest dat kerstmis heet Maar beste mensen, weet u? Er is gelukkig voor velen KARMA. En dat is maar goed ook.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *