Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 29-jarige vrouw was vannacht op stap in Helmond. Zij verliet rond de klok van 01.15 uur samen met een vriendin het horecagebied vanaf de Borrelbar aan de Steenweg. Zij staken samen de Veestraatbrug over en liepen Café De Kei aan de Kasteellaan voorbij, waarna haar vriendin haar fiets pakt en huiswaarts gaat.
De 29-jarige vrouw loopt vervolgens alleen door langs het kanaal en hoort dat zij wordt aangeroepen door een onbekende man van tussen de 20 en 25 jaar, op een fiets. Ze loopt richting de brug bij het kasteel en steekt het kanaal over richting de doorgang Boscotondo, richting Frans Joseph van Thielpark, waarna zij wordt aangerand. De vrouw weet aan haar belager te ontkomen door met 2  vingers in de ogen van de man te prikken, waarop hij op de vlucht slaat.
De gezochte man heeft een getint uiterlijk, droeg een wit T-shirt met zwarte letters. Heb je iets gehoord of gezien? Herkent je het signalement? Is er iemand in jouw omgeving die 2 pijnlijke ofwel rode ogen heeft? Bel dan met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via M. 0800-7000 en vermeld het registratienummer: 2014100763.

2 reacties:

Dat heeft ze mooi gedaan!

Beantwoorden

Er staan diverse camera’s in het centrum. Lijkt mij dat die aanrader dus ergens wel een keer gefilmt moet zijn tijdens die avond.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *