Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding vannacht rond middernacht op de Molenstraat.
Een 50 jarige vrouw liep daar om 23.50 uur. Op een gegeven moment kwam een man haar tegemoet gelopen. De man liep zwalkend waardoor zij dacht dat hij had gedronken. Toen zij elkaar passeerden pakte de man haar bij de schouder en bij haar borst. Op dat moment kwam er een vrouw langs gefietst en riep om hulp. De vrouw stopte waarop de man wegrende naar het centrum, waar hij ook vandaan kwam.
Het gaat om een circa 1,85 meter lange man van plusminus 35-40 jaar met een zon gebruinde huid en een normaal postuur. De man had bruin/rossig golvend haar met een pony aan de voorzijde en kort haar bij de oren. Hij droeg een donker kleurige sweater met soort elastiek om de polsen, op de voorzijde ter hoogte van de borst stonden letters.
Opvallend was zijn broek; een beige kleurige broek met zwarte vlakken op de knieën, soort bouwvakkersbroek. Ook droeg hij een riem met gereedschapbuidel om zijn middel.
Wie informatie heeft over deze verdachte, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 . Bellen met ’meld misdaad anoniem’ kan ook op 0800-7000.

3 reacties:

Is dat niet die gast die met plakband e.d. vaak in de stad rond loopt dan?

Beantwoorden

toch wel zinvol al die camera’s dat zie je nu maar weer.

Beantwoorden

Camera’s lossen dit gedrag niet op, alleen de stadswachten eens rond middernacht aan het werk zetten of gewoonweg meer blauw op straat.
En voor jeugd en junks avondklok instellen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *