Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Op ‘t Peppellaantje in in Helmond Noord werd kort voor 2 uur vanmiddag een brommer geraakt door busje waardoor de brommer ten val kwam. Hierbij heeft de brommerrijder schaafwonden op zijn rug opgelopen. Hij is door de ambulance nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brommer waar hij op reed bleek een kentekenplaatje te hebben die niet op de brommer thuis hoorde. Deze is door de politie in beslag genomen.
Walter van Bussel maakte de 3 bijgaande foto’s.

7 reacties:

Echt een onzin verhaal , de snorfiets was gewoon netjes verzekerd, is helemaal niet in beslag genomen. Daarnaast is we wel degelijk iemand gewond geraakt en meegenomen naar het ziekenhuis!
Verdienen jullie je geld altijd met bullshit verkopen,
wat een slechte nieuwsvoering !!!!

Beantwoorden

Nou Rens, het zal wel…wie moeten we nu geloven.
Dit soort brommers is heel vaak niet verzekerd of er deugd van alles niet aan..Laat staan dat de volwassen mensen erop een helm dragen…
Je moet je toch rot schamen en dan zo’n busje geen voorrang verlenen en beschadigen..Die verzekering zal dit hopelijk wel goed oppakken met de dader.

Beantwoorden

@gertjan op maandag 17 augustus 2020 om 09:30:

Huh? Helm? Snorfiets? Heb ik iets gemist? 🙂

Beantwoorden

@gertjan , jij bent echt zooooo dom , gewoon te dom om te poepen , hoe kun je nu oordelen over iets waar je helemaal niet bij was …

Beantwoorden

@Rens op maandag 17 augustus 2020 om 20:09:

Neen, ook ik zie alleen een figuur op teen-slippertjes staan; die wordt ondervraagt en NERGENS is ook maar een spoor van een helm te zien op alle foto’s, dus wie moet er nu poepen of is zo stom?

Beantwoorden

@rens; inderdaad gaan “jullie” weer over de zeik en gaan anderen met andere mening persoonlijk “aanvallen”..
Ook ik zie die handtasje daar staan, beteuterd. Er wordt niet voor niets gemeld onverzekerd of onjuist verzekerd.
Ook dat busje is dus slachtoffer; de brommert zat wederom eens fout.
IK zie een brommer en geen snorfiets;dus helm verplicht.
Ik heb het ook over wat ik dagelijks door helmond zie rijden, dikke vrouwen met kleine kinderen los achterop beide geen helm…snorfiets of scooter of brommer..hoe stom ben je dan.
Jammer dat jullie dan meteen op de teentjes getrapt zijn,blijkbaar voelen jullie je “verlies” op argumenten wel aankomen .

Beantwoorden

@Rens op zondag 16 augustus 2020 om 21:07:

Bedankt voor je reactie. Het staat wat onduidelijk in ons bericht, maar inderdaad niet de brommer maar het kentekenplaatje werd in beslag genomen. Daarna reed de bestuurder zonder kentekenplaatje rond. Volledigheidshalve: we kunnen niet bevestigen dat er iemand gewond meegenomen werd naar het ziekenhuis omdat we dat niet weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *