Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.191 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

“Opgeruimd staat netjes,” mailde Harry Kuypers ons. Met bijgaande foto en verder: “Op dinsdag 19 december 2017 trof ik in een sloot langs de Veldbeemd ten zuiden van de Rochadeweg een 50(!)–tal plastic vuilniszakken aan die naar aanzien gevuld waren met wietafval. Tegen de kerst moet alles er toch weer netjes uitzien, nietwaar? Of heeft de dader bereids voor het nieuwe jaar goede voornemens gemaakt en is dit ten laatste zijn wanhoopsdaad? Rest nog te melden dat de plaats delict ligt in een natuurgebied en dat de dropping intussen bij de stadswacht is gemeld. Waarvan akte.”
De Helmondse Stadswacht kreeg al voor het weekeinde een melding over deze vuilstort binnen en heeft geconstateerd dat het inderdaad om wietafval gaat. De vondst is doorgegeven aan de gemeente, die opdracht moet geven de zaak op te ruimen. Naar zeggen van de Stadswacht gaat het hier om een grote vondst: “Dit is wel héél erg veel.” Hoewel er regelmatig drugsafval gevonden wordt, zijn de ‘normale vondsten’ aanzienlijk kleiner. Vooralsnog is er geen spoor dat naar de daders leidt.

3 reacties:

Wacht…. dus Harry meldt afval aan stadswacht, die het op hun beurt weer aan de gemeente Helmond melden, die op hun beurt weer iemand aan gaan wijzen om het op te ruimen. Logisch.

Beantwoorden

De wiet komt via de achterdeur binnen en daar komt dit nu eenmaal bij kijken.

Beantwoorden

Zo zie je maar hoe kansloos het drugsvolk is.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *