Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.407 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanochtend werd een 19-jarige Helmonder aangehouden die er van wordt verdacht in een woning aan de Sjef Remmenlaan in Mierlo-Hout te hebben ingebroken. Zijn DNA verraadde hem.
De inbraak werd op zondag 28 mei dit jaar gepleegd. Er werden sieraden gestolen nadat de dader via een open gebroken raam was binnen gekomen. Maar de inbreker nam niet alleen wat mee, hij liet ook wat achter. Forensisch rechercheurs vonden namelijk tijdens het technisch onderzoek een bruikbaar DNA-spoor dat werd veiliggesteld. Dit bleek toe te behoren aan de vandaag opgepakte verdachte. Hij zit vast voor nader onderzoek door het woninginbraken team van de politie in Helmond.
Wil je meer weten over DNA? Wat is het en waarom het de politie helpt? Wat doen zij met DNA-materiaal en wat is eigenlijk een DNA-douche? Klik dan hier.

1 reactie:

toch wel dom van hem..maar ook weer goed van jullie
toch fijn dat er DNA is ..dat je altijd de dader er mee kunt vinden
zo los je veel op..Toppie ..!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *