Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 3.30 uur een 41-jarige man aan bij zijn woning in Helmond. Hij wordt verdacht het plegen van huiselijk geweld. Voor en na zijn aanhouding ging hij tekeer tegen de agenten.
Eerder kregen agenten een melding dat hij in de woning in dronken toestand zijn dochter had proberen te mishandelen. Samen met haar broer was ze het huis uit gevlucht. Eenmaal bij de woning stonden alle betrokkenen buiten. De vader ging weer bij de woning naar binnen en kwam terug met een honkbalknuppel, waarmee hij agenten bedreigde. Omdat de man weigerde om de knuppel te laten vallen, gebruikte de politie pepperspray. Daarna werd hij aangehouden.
Op weg naar het bureau reageerde de man nergens meer op en leek hij niet meer te ademen. De auto werd stilgezet om te kijken of de man in orde was. Toen een agent daarop het portier opende haalde de verdachte plotseling uit met zijn been en raakte de agent vol op het bovenbeen. Ook bedreigde hij de politieman.
De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *