Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.226 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 27-jarige man werd vandaag rond 12.00 uur in zijn woning aan de Mierloseweg aangehouden. Daar zou hij een agent van de Dierenpolitie bedreigd hebben toen die zijn hond wilde meenemen voor controle door een dierenarts. Kort ervoor hadden meerdere getuigen daarover namelijk de politie gebeld en verteld dat de bewoner zijn hond zou mishandelen.
Toen de politie arriveerde en aanbelde werd er niet gereageerd. Besloten werd een slotenmaker in te schakelen om de deur van de woning te openen. Vervolgens werd de deur van de woning door de bewoner zelf opengemaakt. Toen hem werd uitgelegd waarom de politie bij hem langs kwam, werd hij agressief. Hij bedreigde de agent van de Dierenpolitie met de dood. Vervolgens ontstond er een worsteling. Om daaraan een eind te maken spoot 1 van de andere aanwezige agenten pepperspray in zijn gezicht.
Hierna kon de agressieve man onder controle worden gebracht en voor verder onderzoek worden overgebracht naar het politiebureau. De hond werd voor controle door een dierenarts en alsnog door de politie meegenomen. Deze Bordeauxdog verblijft op dit moment op een veilig adres. De agent van de Dierenpolitie heeft inmiddels aangifte gedaan.

2 reacties:

Goed gehandeld! Complimenten voor de dierenpolitie!

Beantwoorden

Wat ben ik blij met de dierenpolitie!! Een klein beetje meer gerechtigheid voor al die weerloze beestjes die door mens-beesten worden verwaarloosd en mishandeld. Lekker makkelijk om jezelf af te reageren op dieren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *