Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.200 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Het Albert Heijn-filiaal aan het Dierdonkpark in Dierdonk kreeg in december en op vrijdag 9 januari bezoek van meerdere zogenaamde spaarders die hun volle spaarzegelboekjes kwamen inleveren. Deze boekjes waren vals, waardoor dit filiaal voor enkele honderden euro’s is gedupeerd.
Het gaat om 4 daders (zie ook de 8 foto’s onderaan):

  1. man, 40-50 jaar, fors postuur, kalend boven op het hoofd
    Gekleed in een zwarte broek, een bruine jas, polo, gymschoenen welke opvallend schoon zijn.
  2. Vrouw, 30-40 jaar, Lang donker haar, Gekleed in een blauwe spijkerbroek en een beige gewatteerde jas.
  3. Vrouw, 25-35 jaar, zwarte haren op een knot gebonden, normaal postuur, licht shirt, donker blauwe broek en blauwe sneakers.
  4. Man, 25-35 jaar, kort donker haar, geen baard of snor, gekleed in een licht grijs vest met capuchon, donkere broek en schoenen, donker t-shirt met rode opdruk.

De politie is naar hen op zoek. Weet je meer, bel de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad anoniem op 0800-7000 o.v.v zaaknummer: 2014180986.

Francisca Kamphuis, de nieuwe wijkagent in Dierdonk, waarschuwde dinsdag via Twitter al dat de beveiligingsbeelden publiekelijk gedeeld zouden gaan worden. Blijkbaar meldde niemand van de 4 zich en werd woord gehouden:

Zie hieronder ook de update van zaterdag.

4 reacties:

De foto’s zijn om 11.22 geplaatst in de Telegraaf. Kwestie van tijd lijkt mij alvorens die gepakt gaan worden nu. Het zal wel weer gaan onder het motto; nooit meer doen en een (kleine) taakstraf.

Beantwoorden

Al zou ik de daders kennen, ik zou ze nooit verraden, verraden hebben ze namelijk in de tweede wereld oorlog al genoeg gedaan.
Maar ja aanbrengers zijn er altijd en overal.

Beantwoorden

Wat een zielige mensen zeg, Bah Bah.
En ze komen volgens mij niet uit de wijk, waar ze de boekjes in hebben geleverd.
Goed gedaan!! gewoon vol in beeld, telt voor al het gespuis wat iets doet wat niet deugd.
Ze staan er wel knap op haha, volgens mij heeft er 1 n baby misschien een tip?
Of zijn het geen pampers die ik zie.

Beantwoorden

Beelden tonen van de 4 spaarzegelboekjes-fraudeurs werkte
De bovenstaande 4 gezochte personen zijn geĆÆdentificeerd. Deze identificatie gebeurde naar aanleiding van het tonen van de beelden. Dat meldde wijkagent Francisca Kamphuis 5 minuten geleden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *