Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

De Albert Heijn in winkelcentrum Brouwhorst sluit zaterdag 30 november om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt dan ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste AH-concept. Meer informatie over dat concept én veel foto’s zie je bij de eerder dit jaar omgebouwde AH XL aan de Torenstraat. 
Woensdag 11 december om 11.00 uur is de heropening. Afrekenen kan dan door middel van zelfscan. “Klanten merken nu nog niets van de verbouwing, maar de voorbereidingen zijn in volle gang” vertelt supermarktmanager Johan Cleophas. Zo werden de medewerkers onlangs getraind in een speciale vers-truck die in Brouwhuis stond geparkeerd.

11 reacties:

Zou tijd worden

Beantwoorden

Ik hoop dat er ook handscanners komen en niet alleen zelfscan kassa’s?

Beantwoorden

Altijd fijne winkel geweest alleen de laatste tijd wat rommelig. Veel vullers overdag en dat was eerst niet zo. Liggen ook vaak dingen verkeerd . Hopelijk wordt het na de verbouwing weer wat georganiseerder want het personeel is top , heel behulpzaam.

Beantwoorden

Het is daar zo klein dat het net een verbouwde kippenhok lijkt

Beantwoorden

Succes met de verbouwing

Beantwoorden

Met zelfscanners ? ????

Beantwoorden

Lastig. Hoop dat het een mooie winkel weer wordt.

Beantwoorden

Laat hem maar helemaal sluiten dien duren winkel

Beantwoorden

Ze gaan de inkopen voor mijn verjaardag missen, dat is toch een flinke hap uit de jaaromzet.

Beantwoorden

Als er zoals AH XL verbouwd word… het is dan geen fijne winkel meer. Het was de beste supermarkt maar nu.. elende om een product te vinden… lege flessen achter in het midden leveren… niet fijn.. mijn mening

Beantwoorden
Mădălina Coțofană

@Perry op woensdag 20 november 2019 om 23:00:

In het persbericht van Albert Heijn staat letterlijk:
“Tijdens de sluitingsperiode van de supermarkt in Brouwhuis zijn klanten welkom bij Albert Heijn XL in Helmond. Deze winkel is geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen.”

Op https://www.deweblogvanhelmond.nl/naw_en_vruuger/naw-en-vruuger-ccxxxix/ zie je dat gebouw. Hoe dan ook, we wensen je een hele fijne verjaardag.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *