Buiten is het 6 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.531 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

10reacties

Zaterdag 26 november om 16.00 uur sluit de Albert Heijn in Dierdonk tijdelijk haar deuren. Deze supermarkt wordt namelijk compleet verbouwd. “We krijgen een moderne Albert Heijn waar alles nieuw is, van vloer tot aan plafond”, zegt supermarktmanager Marc Strijbosch trots. Dinsdag 6 december gaan ze om 11.00 uur weer open.
Die opening wordt volgens de supermarktmanager een feestje. De eerste 5000 klanten krijgen een leuke attentie, er zijn proeverijen en de levensgrote hamster komt natuurlijk..
De verbouwing van Albert Heijn Dierdonkpark blijft binnen de bestaande muren. Door een andere inrichting is er plaats voor een groter assortiment, vooral het versaanbod neemt flink toe. Ook kun je er dan je boodschappen doen met een zelfscan. De winkel van grootste Nederlandse supermarktketen blijft onder andere PostNL, een geldautomaat en een ophaalpunt van bol.com bieden.
Deze Appie is sinds mei eigendom van de Van Doormalen Retail Groep. Op de foto rechtsboven zie je hun medewerkers in Dierdonk.

In de reacties hieronder staat een update.

10 reacties:

Zelfscan leuk zeg op naar de digitale wereld

Beantwoorden

Nog even en we zijn robotten, alles in plastic. Zelfs de mensen…..Praten doen we alleen maar nog op de smartphone en contant betalen kan straks niet meer. Zoals met alles, ‘we’ staan erbij en kijken er na.

Beantwoorden

Zover ik begrepen heb blijft er daar maar 1 gewone kassa over… ze zoeken het maar uit met hun zelfscan, de verantwoordelijkheid als er wat fout aangeslagen wordt ligt bij de klant ipv bij de caissière, ik krijg geen korting voor werk wat ik uiteindelijk zelf doe ( producten aanslaan) en het kost arbeidsplaatsen, tijd bespaar je er niet mee als je alles zo in je wagen gooit, op de kassa en afrekenen ben je net zo lang in de winkel in vergelijk met dat je het zelf scant en iets sneller met afrekenen..

Beantwoorden

Niet zo mopperen! Zo lang Colinda en andere kanjers die zelf-scan-ellende parreren, is er niks aan de hand. Hopelijk veel meer verse vis, groente en genoeg speciaalbier en wijnen. Succes met de verbouwing!

Beantwoorden

De AH altijd te duur in elk opzicht. suc6 als je daar nog komt.

Beantwoorden

@Bert s op zondag 20 november 2022 om 13:01:

2 halen en 1 betalen is een `Nederlandse vinding` Voordeel is voor elke
consument van belang. Voorafgaand aan de ´actie´ wordt de prijs van het artikel aangepast. Kijk maar eens naar de Black Friday acties. Bij de aanbiedingen lijkt het alsof je geld toe krijgt.

Beantwoorden

Update:
Albert Heijn in Dierdonk is weer open na een ingrijpende verbouwing
Na de ingrijpende verbouwing is deze Albert Heijn weer open. De supermarkt heeft nu het nieuwste concept, veel meer producten dan eerst en klanten kunnen nu ook afrekenen bij zelfscankassa’s. Supermarktmanager Marc Strijbosch kreeg al veel complimenten. “Alleen maar positieve reacties. Onze klanten zijn onder de indruk van al het nieuwe in de winkel en zijn blij dat de gemoedelijke sfeer is gebleven.”
De opening werd vanochtend officieel verricht door Mariejan Boudewijns en Fieke Baggermans. Die 2 werken al 22 jaar in de winkel aan Dierdonkpark 10. Voordat zij de winkel feestelijk openden, was er 1 minuut stilte. Zodoende werd Helga Reurings herdacht, zij was een zeer gewaardeerde en graag geziene medewerkster van Albert Heijn Dierdonkpark en overleed onlangs.
Deze Appie schonk vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan Super Sociaal Helmond. “Heel fijn dat we dit goede doel extra kunnen ondersteunen”, zo laat Strijbosch ons afsluitend weten.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 6 december 2022 om 12:59:

Mooie winkel geworden

Beantwoorden

Fijn dat ie weer open is!
Mooie foto’s weer.

Beantwoorden

Sfeer is wel uit de winkel weg….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *