Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Studenten van de politie-academie hebben gisteren tussen 18.00 uur en 02.00 uur op 2 locaties alcoholcontroles uitgevoerd. Op het parkeerterrein aan de Torenstraat (bij de Tango) werden 530 bestuurders gecontroleerd. Van hen reed er 1 onder invloed van alcohol, met een proces-verbaal als gevolg. Tevens werden daar door de politie 2 voertuigen in beslag genomen wegens openstaande verkeersboetes.
Bij een alcoholcontrole aan de Rembrandtlaan werden 270 bestuurders gecontroleerd. Ook hier bleek 1 bestuurder met te veel drank achter het stuur te zitten. Ook tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.
In het totaal kregen ruim 30 bestuurders bekeuringen voor feiten als het niet dragen van de autogordel, verlopen APK-keuring en onverzekerd rijden.

4 reacties:

Leuk feitje is dat als je in Amerika gepakt wordt met rijden in een onverzekerd voertuig, je gewoon in de boeien gaat en opgesloten wordt. Hoe zit dat hier? krijg je een boete en kun ja dan gewoon weer legaal onverzekerd verder rijden? Ik vind het gewoon crimineel als je onverzekerd rondrijdt. Overigens was het voor mij geen straf om bij een leuke jonge dame te mogen blazen!

Beantwoorden

Die laatste zin had je er wel af kunnen laten, Wilhelmus. Je oerinstincten kwamen zeker voor even boven drijven?
Droom maar lekker verder, want ik ben er van overtuigd dat die leuke jonge dame jou niet zag zitten!

Beantwoorden

Jawel brombeer, Ze zag me wel zitten (achter het stuur), en daarom mocht ik blazen en weer vertrekken.

Beantwoorden

Droom maar lekker verder!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *