Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.723 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Dankzij het optreden van een alerte bankmedewerker hield de politie woensdagmiddag rond 13.20 uur in Helmond een 18-jarige man en een 16-jarige jongen uit die plaats aan. Ze worden verdacht van heling en poging tot oplichting.
De oudste stapte kort daarvoor een bank binnen aan de Kasteel Traverse. Aan de balie probeerde hij geld te krijgen met een gestolen bankpas en identiteitskaart. Een alerte bankmedewerker alarmeerde de politie omdat hij de man op de foto herkende als iemand anders. Agenten hielden de man daarna in de bank aan. De bankpas en identiteitskaart bleken inderdaad gestolen.
De jongste verdachte stond buiten de bank te wachten en ging er bij het zien van de politie te voet vandoor. Hij werd na een korte achtervolging aangehouden op de Groenstraat. De politie doet nog verder onderzoek naar zijn rol in de zaak en sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *