Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.148 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Sinds gisteravond rond 18 uur wordt Andy Hek vermist nadat hij te voet vertrok vanaf de Tesselschadelaan. Dat is vlakbij winkelcentrum De Bus in Helmond Noord. Gisteravond laat plaatste Burgernet al een oproep zonder het gewenst resultaat. Zijn familie maakt zich ernstig zorgen om hem.
Andy is 27 jaar, 1.84 meter, blank, heeft een normaal postuur en gemillimeterd haar. Hij heeft momenteel geen baardje zoals op zijn foto hieronder wel staat afgebeeld. Andy droeg gisteravond een lederen jas, lichte broek en zwarte schoenen. Mocht jij deze Helmonder aantreffen, dan wordt je verzocht direct de politie te bellen op nummer 0900-8844 (referentienummer 2017185841).

In de reacties hieronder staat een update.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *