Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.259 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

In september 1966 ging Anny van de Mortel-Huberts van start met haar opleiding voor verpleegkundige in het toenmalige St. Willibrordus ziekenhuis, dat later is samengegaan met het Elkerliek ziekenhuis.
Op juni 2012 is Anny met vervroegd pensioen gegaan, maar een echt afscheid bleek dat niet. Ze begon namelijk meteen als oproepkracht met de bedoeling om vanaf november 2013 echt te gaan genieten van haar rust. Maar wederom bleken Anny en Elkerliek niet zonder elkaar te kunnen en kwam ze op 15 februari 2014 weer terug als oproepkracht. Sommige medewerkers van de polikliniek noemen Anny al Heintje Davids.
De manager poliklinieken is nog steeds erg blij met Anny: “Ze is altijd beschikbaar en bereikbaar, door iedereen geliefd en een voorbeeld voor ons allemaal. We kunnen Anny bellen en een half uur later is ze op haar werk. Deurne, Gemert of Helmond, poli Urologie/Orthopedie of Chirurgie; het maakt Anny allemaal niet uit. Ze schiet ons altijd te hulp, is een keiharde werker en niets is haar teveel. De afgelopen maanden is Anny, door vakanties en zieke collega’s weer een reddende engel geweest.”
Hein van Bakel maakte de onderstaande foto. Daarop zie je bestuursvoorzitter Betty van de Walle (links) die de jubilaris het compliment van de maand overhandigde voor haar geweldige inzet.

5 reacties:

Dik verdiend!!!!

Beantwoorden

Zolang je maar plezier hebt in wat je doet, maakt het niet uit hoelang je doorgaat, chapeau!

Beantwoorden

Ze blijft er goed uit zien

Beantwoorden

ik wil een foto van haar zien uit 1966

Beantwoorden

Geweldig Anny!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *