Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.555 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Appartementencomplex Boscotondo is voor circa 22 miljoen euro aangekocht door het in Berlijn gevestigde Catella Residential Investment Management (CRIM). Zij kochten het voor hun derde Europese woningfonds. Die 22 miljoen is klein geld voor Catella dat een beheerd vermogen heeft van bijna 4 miljard euro.
Private investeringsmaatschappij Reggeborgh uit Overijssel is de verkopende partij. Zij verwierven het complex 4 jaar geleden voor het bedrag van ruim 16 miljoen van het Eindhovense Vitalis Woonzorggroep.
In de 3 appartementenblokken van het complex zitten tegenwoordig 92 appartementen (met een oppervlakte van 70 tot 166 m²) en 68 overdekte parkeerplaatsen. In hun persbericht benoemt de koper dat Boscotono via het station van Helmond een directe verbinding heeft naar de toonaangevende High Tech campus in Eindhoven.

1 reactie:

Reggeborgh heeft er goed aan verdiend

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *