Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.199 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vannacht was er brand in een parkeergarage onder appartementencomplex Residentie Tramonde aan de Kasteel Traverse in het centrum. Een bewoner zag een brandende scootmobiel staan in deze parkeergarage met de ingang aan de Kerkstraat en alarmeerde de brandweer. Die rukte om 02.59 uur met groot materiaal uit. Bewoners van de eerste en een deel van de tweede etage werden geƫvacueerd. Zij werden tijdelijk op het politiebureau schuin tegenover opgevangen.
De brand was vrij snel onder controle maar zorgde voor een hevige rookontwikkeling. Omdat hij rook had binnen gekregen, werd 1 persoon in een ambulance onderzocht, maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Waardoor de scootmobiel is gaan branden is nog niet bekend.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

2 reacties:

Martijn van Stratum maakte de onderstaande foto’s van de (roet)schade die vannacht in de parkeergarage is ontstaan. Martijn is 1 van de Helmonders die erboven woont en tevens de voorzitter van Vereniging van Eigenaars (VvE) van dat appartementencomplex.

Beantwoorden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *