Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.168 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vannacht omstreeks 3.50 uur is vanaf de Rivierensingel in Brouwhuis een zwarte Audi A6 voorzien gestolen. De auto heeft een zwart-bruine lederen bekleding. Het kenteken is 10-SF-XV. De sleutels waren kort tevoren buitgemaakt tijdens een inbraak.
De dief of dieven kwamen de woning binnen door de raam van de voordeur in te slaan. In de woning werd de autosleutel buit gemaakt. De bewoner werd wakker van het glasgerinkel en zag de dader nog net zijn huis uitvluchten. Meteen daarop hoorde hij het starten van zijn auto. Toen hij naar buiten keek, zag hij die vanaf de oprit wegrijden in de richting van het crematorium.
Zie je de auto, bel dan direct de politie op telefoonnummer 112 bij spoed of 0900-8844. Referentienummer 2015152952.
Hieronder een foto van de Audi toen die nog in het bezit was van de rechtmatige eigenaar:

In de reacties hieronder een update.

1 reactie:

Gestolen Audi A6 binnen een uur terecht
Een uur nadat de politie het bericht over de bovenstaande gestolen zwarte Audi bekend maakte, is die weer terecht. Een volger van de Facebookpagina van de politie Helmond zag de auto in zijn straat in Helmond Oost geparkeerd staan en belde de politie.
De eigenaren zijn uiteraard dolblij dat hun auto weer terug is.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *