Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht om 03.25 uur werden de brandweer, politie en ambulance gealarmeerd naar aanleiding van een eenzijdig ongeval op de N270. Ter hoogte van Brandevoort raakte een personenauto richting Helmond door onbekende oorzaak van de weg en belandde op de zijkant in de sloot. Vanaf de weg was het voertuig moeilijk te zien.
De 2 mannen die erin zaten, konden er zelf uit komen. Van hen is er 1 voor verder onderzoek met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.
Rond het tijdstip van het ongeluk werd er gewaarschuwd voor dichte mist. Mogelijk veroorzaakte dat het ongeval mede. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

Het is ook ontzettend mistig. Je ziet nog geen honderd meter ver.
Hopelijk vallen de verwondingen mee. Sterkte.

Beantwoorden

Jaja, om 03:25. 2 jongemannen

Beantwoorden

@karin
Als het zo mistig is (wat wel meevalt als je de foto’s ziet) dan pas je je rijgedrag aan, en er moet echt wel meer gebeuren als wat mist om dit op een rechte weg voor elkaar te krijgen !

Beantwoorden

@Bert op zondag 11 september 2022 om 08:46:

Hoe weet u dat het jongemannen waren? Zou best kunnen hoor, maar dat staat in ieder geval niet in het artikel.

Beantwoorden

@karin een cameralens ziet geen mist omdat het laaghangende waterdruppels zijn probeer maar is als het mistig is met de telefoon als je er door kijkt zie je veel beter

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *