Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Rond 01.15 uur vannacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Windmolenstraat in Mierlo-Hout. Een jongeman die de auto bestuurde kwam van de Hoofdstraat en wilde de Windmolenstraat in rijden. Daar kwam zijn auto op de zijkant terecht en tegen een lantaarnpaal aan. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was hij al uit de auto en werd door toegesnelde buurtbewoners opgevangen. De man is in een ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto en de lantaarnpaal liepen schade op.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

Hoe krijg je het voor elkaar, in een Mini nog wel, tssss

Beantwoorden

Dat krijg je als heel langzaam probeert de bocht om te gaan, dan verschuift je zwaartepunt (sneller) door draaiing van de aarde.

Beantwoorden

Als je nou nog eens de onderkant wil zien kom dan eens gewoon bij ons langs dan kan die op de brug.

Beantwoorden

Die gaat vast van 0 tot 50 km per uur in 20 seconden

Beantwoorden

Hij was zo mooi jammer dat ik h m nooit meer zie groetjes olaf

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *