Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

Politie, brandweer en ambulance rukten vannacht om 02.25 uur massaal uit voor een ongeval met letsel op de Wolfsputterbaan. Toen zij op het verkeersplein arriveerden bleek dat er een personenauto van de weg was geraakt en op zijn dak in de sloot terecht gekomen was. De bestuurster is uit de auto gehaald en met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Automobilisten die op de N279 achter haar reden, hadden voor het eenzijdig ongeval al een vermoeden dat het niet goed zou gaan. Volgens omstanders zou de vrouw om het netjes te zeggen “mogelijk hebben gefeest met de carnaval”. Het voertuig is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *