Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

9reacties

Vanochtend om 08.17 uur rukten de hulpdiensten uit voor een ongeval met letsel in de Burgemeester Sweensstraat in Helmond West. Daar bleek een automobilist in botsing gekomen te zijn met een kinderwagen.
Een toegesnelde wijkagent liet weten dat het kindje ter controle naar het Elkerliek ziekenhuis werd overgebracht en het naar omstandigheden goed maakt.
Van Houtsdonk Info kregen we de foto rechtsboven, de politie maakte de onderstaande foto van de beschadigde kinderwagen.

9 reacties:

Poeh, wat een raar ongeluk! Maar gelukkig dus redelijk goed afgelopen. Tenminste, laten we het hopen!

Beantwoorden

Nikki Kort en ik zijn de ouders van het kindje. Onze dochter is met de schrik vrij gekomen gelukkig. Wel met wat schrammen en een schaafwond op haar gezicht. Gelukkig geen botbreuken of kneuzingen zover ze hebben gezien in het ziekenhuis. Hopelijk wordt door deze gebeurtenis gekeken naar hoe ze deze straten veiliger kunnen maken om in te draaien met de auto.

Beantwoorden

Zo te zien heeft de kinderwagen gelukkig goed werk geleverd door een klap op te vangen. Mensen moeten in zo’n straat bijna stapvoets rijden.
Ben blij dat je dochter in orde is Daniel, moet er niet aan denken dat het echt mis was gegaan.

Beantwoorden

Ik woon op de hoek ,dat hier niet meer ongelukken zijn gebeurd is onbegrijpelijk de pakketdienst is helemaal het gevaar ,geven pakketten af rijden keihard achteruit dus zien helemaal niet wat ervan het fietspad komt ,komt nog een keer een fiets of scooter onder een auto of bus ..

Beantwoorden
annemie van de kerkhof

@Mark op dinsdag 16 mei 2023 om 18:52:

Gelukkig heeft de kinderwagen van onze dochter heel goed zijn best gedaan. Die helemaal kapot. 3 wielen kapot van de 4 en helemaal scheef is die geworden nu.
Ook haar schoenen hebben haar voetje gered die zat klem o der de wiel en al om al valt het gelukkig mee op de schaafwonden in haar gezichtje wat ze nu nog heeft.

Beantwoorden

Heel veel geluk gehad ☘️

Beantwoorden

gelukkig dat alles goed is met de kleine maar wel schadevergoeding vragen vrouwke je kunt er wel een trouwma aan over houden

Beantwoorden

@sjannie op donderdag 18 mei 2023 om 09:29:

Is dat een soort stiefmoeder, een trouwma?

Beantwoorden

trouwma (zn. v. -‘s)
schoonmoeder; schertsend, verwijzend naar trauma

ook trouw-ma geschreven

Trouwma was genomineerd voor woord van het jaar 2015 in Nederland.

Spreuktegel: Ik heb geen schoonmoeder, ik heb een trouw-ma. Deze kant en klare spreuktegel kun je zo bestellen. (ontwerpjezo.nl)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *