Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Op de A270 tussen Nuenen en Helmond is vanochtend rond 06.30 uur een automobiliste met haar auto enkele keren over de kop gegaan en in de berm tot stilstand gekomen. Diverse politie-eenheden en 2 ambulances werden naar de plaats van het ongeval gestuurd. De vrouw is met onbekende verwondingen maar wel aanspreekbaar per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, ook is er politie meegegaan.
Waardoor de vrouw de macht over haar auto verloor is niet bekend. De weg lag bezaaid met glas waardoor de rijbanen tijdelijk dicht waren. Het verkeer werd er omheen geleid maar ondervond weinig hinder van het ongeval.
Eerder vannacht vond er op nagenoeg dezelfde plaats (alleen vanuit de richting Helmond) ook al een ongeval plaats. Hierbij belandde een auto boven op de vangrails.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

6 reacties:

Zooooo, dat moet dan wel heeeel hard zijn gegaan.

Beantwoorden

@Karen tis ook een racebaan. Als ik in de nacht naar huis rij van me werk wordt ik voorbij geflits alsof ik stil sta

Beantwoorden

Er is daar geen enkele handhaving op de n270, net als op veel andere doorgaande wegen… Mevrouw heeft wellicht zoals velen die ik dagelijks zie, achter het stuur zitten appen of klooien, dat in combinatie met veel te hard rijden? Want daardoor gaat het vaak mis. Dat het in de bouwde kom niet vaker erg fout afloopt verbaast mij enorm. 7 van de 10 bestuurders hebben een foon in hun hand. Geen politie te zien, nergens! En daar zijn dan de bromfietsers nu bijgekomen. Het gaat voorspel ik nog een vele grotere chaos op de weg worden. Misschien dat boetes tot 1000 euro uitkomst bieden, zou meer dan terecht zijn als je ziet wat de gevolgen (kunnen) zijn…..

Beantwoorden

Klopt zeker Twan

Beantwoorden

ze leren het daar nooit op die dodenweg

Beantwoorden

Mensen ga jullie schamen. De reden is niet bekend. Moet je voorstellen dat mevrouw er iets ernstigs aan overhoudt of misschien overlijdt. Leest de familie deze berichten, kan je voorstellen als iemand in jouw omgeving dit overkomt. Misschien heeft ze een medische reden waarom ze het macht over het stuur is verloren, misschien is ze uitgeweken voor iets. Je weet het niet en al deze oordelende reacties die niet op de waarheid of onderzoek zijn gebaseerd, lijkt me niet fijn om terug te lezen. Denk na voordat je met scenario’s komt.

Heel veel sterkte voor mevrouw en omgeving.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *