Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Vannacht om 03.11 uur rukten de hulpdiensten uit naar de Van Galenstraat in Helmond Oost. Daar bleek een aanrijding te zijn geweest van een busje en een geparkeerde personenauto. De personenauto ging daardoor door de reling heen en bleef boven het fietspad van de Deurneseweg bij ‘de badkuip’ hangen.
De auto stond daar al enige tijd geparkeerd. Het busje is doorgereden en verderop achtergelaten. De politie is op zoek naar de bestuurder van het busje. De brandweer kwam nog ter plaatse maar kon niks doen. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weg getakeld. Voor zover ons bekend is er niemand gewond geraakt.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Alcohol,avondklok,busje gestolen,allemaal redenen.

Ik pak er een zak chips bij en wacht dit af.

Beantwoorden

Update:
Was je getuige van de aanrijding, weet je wie de bestuurder was of heb je andere informatie die de politie verder kan helpen met het onderzoek? Dan roepen zij je op om te bellen naar 0900-8844.
De bestelbus die betrokken was bij de aanrijding, is voor verder onderzoek meegenomen.

Beantwoorden

Als je een aanrijding veroorzaakt, wees dan een vent en neem gewoon je verantwoordelijkheid in plaats van er vandoor te gaan.

Beantwoorden

Kan geen getuigen zijn als je na 21.00 Niet buiten mag komen. Hun blijkbaar wel …?

Beantwoorden

Natuurlijk paniek in de tent en weggelopen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *