Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.119 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 reacties:

Update:
Gezien het feit dat er een lege fles AH-spiritus naast de Fiat werd gevonden, is er het sterke vermoeden dat de auto moedwillig in brand is gestoken. Dat liet een collega van Harrie Fotografie weten. Hij maakte 8 foto’s van de auto die als total loss wordt beschouwd.
Bij een bewoner in die straat zou regelmatig een vrouw verblijven, volgens omwonenden hadden die 2 vaak ruzie. Vanochtend zou een ruzie uit de hand zijn gelopen en gooide de man veel persoonlijke bezittingen en kleding van haar op straat. Een halfuur later stond ineens de Fiat in de brand.
Zowel de man als de vrouw werden niet meer in de straat gezien toen de hulpdiensten arriveerden. Wijkagent Henny Gehem liet ons weten dat de technische recherche onderzoek komt doen naar de oorzaak van de brand.

Beantwoorden

Brandevoort.. De pauperwijk van Helmond!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *