Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vannacht om 3.13 uur is de brandweer uitgerukt voor een autobrand op de Betuwehof/Veluwehof in de Rijpelberg.
Bij aankomst stond de voorkant van de geparkeerde auto in brand. Door het snelle optreden van de brandweer was de brand snel geblust, toch moet de auto als verloren worden beschouwd. De eigenaren van de wagen die in bed lagen, werden door de politie met een vervelende mededeling uit hun slaap gewekt. Hoe de brand is ontstaan is vooralsnog onbekend. Er is niemand gewond geraakt.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

2 reacties:

De politie vermoedt dat het om brandstichting gaat en maakte onderstaande foto van de uitgebrande Fiat.

Beantwoorden

Nergens kunnen ze met hun handen vanaf blijven. Je zult maar de eigenaar van zo’n auto zijn en de auto dagelijks nodig hebben om naar het werk te rijden! Maar ja, we weten het allemaal: als ze zo’n gast pakken, dan is de straf zo minimaal, dat zo’n brandstichter het nog graag eens doet. Ze kicken er nu eenmaal op om een auto in de fik te zien opgaan. Hij (ik neem nauwelijks aan dat het een zij was) zal beslist wel in de buurt zijn geweest toen de auto geblust werd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *