Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.359 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Op de Rijpelbaan in de Rijpelberg is een auto vanavond kort voor 7 uur frontaal tegen een boom geknald. Hoe dat kon gebeuren is ons onbekend.
De inzittenden van de personenauto zijn gecontroleerd in de ambulance, zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De schade aan de auto is wel dusdanig dat die total loss is. Het verkeer staat muurvast doordat aan 1 kant van de Rijpelbaan ook werkzaamheden zijn en het verkeer niet kan omdraaien.
Pim Verkoelen maakte onderstaande foto’s.

11 reacties:

stond ik net achter.

Beantwoorden

Hele prestatie om het daar voor elkaar te krijgen

Beantwoorden

Denk dat ze ergens anders mee bezig waren.

Beantwoorden

We konden via de berm langsrijden maar eerste wat ik dacht toen ik hem zag staan was idd…hoe dan???

Beantwoorden

Niet leuk, maar het laat weer eens zien hoe roekeloos e asociaal automobilisten kunnen zijn. Als slechtziende krijg ik er dagelijks mee te maken. Moet ik dan nog medelijden met hen hebben? Ik denk het niet.

Beantwoorden

Des gvd sundt van die bmw

Beantwoorden

Heel veel sterkte

Beantwoorden

De gebruikelijke verkeersdeelnemer, totaal niet bezig met autorijden.
Dit moet wel haast een vrouw zijn…
Voor dit soort ongevallen hoop ik dat de verzekering NIET uitkeert, dit is geen pech of ongeval dit gewoon asociaal dom, onverantwoord gedrag.

Beantwoorden

Dit krijg je niet voor elkaar met 50 rijden

Beantwoorden

Fijn dat er geen gewonden vielen, maar inderdaad zo’n ingedeukte auto krijg je niet als je netjes 50 km/u rijdt.

Beantwoorden

Als ik bovenstaande reacties lees snap ik even helemaal niet meer waar we met zn alle mee bezig zijn… een ongeluk zit naar mijn mening in een klein hoekje, en wanneer je niet weet wat er gebeurd is vind ik dat je beter niks kan zeggen dan deze onzin uit te kramen? Ooit een dier voor je auto zien springen of Aquaplaning gehad? En ooit echt beseft hoe hard 50 km tegen een hard oppervlak aan is? Denk dat er maar weinig heel blijft dan… Houd a.u.b. je rare mening voor je, hoe onrespectvol tegen over de gene die in de auto zaten…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *