Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Op de Europaweg nabij de Schootense Dreef is vanmiddag een auto op zijn kop terecht gekomen. De hulpdiensten werden om 16.42 uur gealarmeerd, daarbij werd gemeld dat er letsel is ontstaan. Zodra we meer weten, zetten we dat er (zoals gebruikelijk) in de reacties bij.
Harrie Fotografie maakte de eerste foto.

10 reacties:

😂😂😂😂

Beantwoorden

Update 1:
Een automobilist is bij dit eenzijdig ongeval door nog onbekende reden van de weg geraakt. Hij reed richting Eindhoven een lantaarnpaal omver en belandde vervolgens ondersteboven in een sloot. De man, die door omstanders uit zijn auto werd gehaald, is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
1 Rijbaan werd tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en weg gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 7 foto’s.

Beantwoorden

Ook al niet meer te vertrouwen die lantaarnpalen. Voor je ’t weet vegen ze je van de weg…..

Beantwoorden

Update 2:
De politie laat zojuist weten dat de gewonde bestuurder een 34-jarige Eindhovenaar is. Hij zou met zijn auto met hoge snelheid van links naar rechts over de rijbaan zijn gereden. Op enig moment reed hij tegen de achterkant van een andere wagen aan, raakte de macht over het stuur kwijt en belandde op z’n kop in een sloot langs de Euyropaweg. De automobilist is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Uit een eerste blaasproef bleek dat hij te veel had gedronken. In het ziekenhuis is bloed afgenomen om het alcoholpromillage te bepalen.

Beantwoorden

Dat gaat m geld kosten,
Die kan voorlopig geen drankje meer betalen !!

Beantwoorden

@Richard op zondag 11 oktober 2015 om 10:33:

Dat ie maar geen geld meer heeft voor een andere auto!

Beantwoorden

Gelukkig geen andere gewonden ! Pfffff

Beantwoorden

Domme gast ook weer

Beantwoorden

Boontje komt……

Beantwoorden

Zatte kop in de krant zetten!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *