Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.450 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie kreeg maandag in alle vroegte een melding dat een auto op z’n kop in de sloot aan de Brandevoortse Dreef lag. De bestuurder zou inmiddels uit het voertuig gekropen zijn.
Zoals gemeld trof de politie de auto achtergelaten aan. Een vrouw die kwam aanlopen verklaarde dat haar echtgenoot thuis was gekomen en haar vertelde van de weg te zijn geraakt. Bij hen thuis verklaarde de ongedeerde bestuurder teveel te hebben gedronken, waarop hij werd aangehouden. Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij  615 u/gl. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. De bestuurder moet op eigen kosten (zijnde 840 euro) op cursus en krijgt een proces-verbaal.
Net als nog geen 3 weken geleden, wederom in deze straat een eenzijdig ongeval waarbij alcohol in het spel was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *