Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Op de Straakvense Bosdijk in Helmond Oost belandde gisteravond laat een auto ondersteboven op het wegdek nadat die op een geparkeerde auto was gereden. Door de botsing belandde de geparkeerde auto tegen een boom die vervolgens afbrak. De bestuurster was vermoedelijk de macht over het stuur verloren. De vrouw is met onbekende verwondingen met de om 23.27 uur opgeroepen ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Uit de over de kop geslagen auto lekte brandstof waarover zand werd gestrooid. De straat werd afgezet en politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het ongeval trok veel bekijks van buurtbewoners. 
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

‘macht over het stuur verloren’? Zou het iet zo kunnen zijn zoals zo vaak dat men op zijn mobiele zit te piele onder het rijden? Denk dit eerder.

Beantwoorden

Was net ook op het nieuws op SBS6.

Beantwoorden

Misschien een toeval gehad, een hartaanval, een mechanisch iets. Allemaal aannames. Onderzoek afwachten en hopen dat de verwondingen meevallen.

Beantwoorden

@Janssen op woensdag 26 april 2023 om 07:16:

Wilde ik ook al even aanhalen….ik zie heel wat als voetganger en fietser zijnde. Zelf meerdere malen bijna van mijn fiets en voeten gereden door die appzombies, ook door fietsappzombies.

Beantwoorden

@Add op woensdag 26 april 2023 om 12:34:

Zijn er mee vergroeit! Kunnen dat ding niet laten liggen of met rust laten onder het rijden, zelfs niet met kinderen erin en dat noemt men dan verantwoordelijkheid…… Jou rijden ze echter de vernieling in!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *