Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.047 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Vanochtend om 08.18 uur rukte de politie uit voor een auto die over de kop was geslagen. Dat gebeurde op de Wethouder Ebbenlaan. Daarbij werd een lantaarnpaal geramd en een haag in de middenberm deels geplet.
Toen de politie ter plekke arriveerde, bleek de bestuurder gevlucht te zijn. Het voertuig staat op naam van een 26-jarige Helmonder die door de politie al eens is gepakt voor het rijden onder invloed van alcohol. Deze Helmonder hoeft overigens niet de bestuurder te zijn geweest. De snelheid van de auto is volgens een getuige idioot hoog geweest. Dat liet wijkagent Henri van Vonderen (die onderstaande fot0 maakte) weten. “Dit is dus duidelijk geen geval van foutief parkeren” aldus de wijkagent.

In de reacties hieronder een update.

8 reacties:

Rebel Jet Jike was hij da gisteren avond hier in de straat. Doe zo. Hard ree ?

Beantwoorden

nee dat was een witte combo

Beantwoorden

heeft wel koppijn nou denk ik!!! hahaha

Beantwoorden

Hahs da denk ik oook

Beantwoorden

Update:
De politie zoekt getuigen van het ongeluk én de bestuurder. De bestuurder van de auto zou een man met een wit shirt zijn. Hij liep na het ongeluk richting de Nachtegaallaan (Helmond Noord).
Heb je meer Info, bel dan de politie op 0900-8844.

Beantwoorden

dat diegene nog eruit heeft kunnen komen en weg heeft kunnen rennen?! da’s echt een flinke klap geweest!

Beantwoorden

Update:
De politie laat zojuist (aanvullende op het bovenstaande) weten dat de bestuurder die de plaats van het ongeval verliet, nog niet gevonden is. Het zou een blanke man zijn van tussen de 20 en 35 jaar oud. De man is vermoedelijk gewond geraakt en droeg dus een wit shirt.
Heb je tips? Bel de politie via 0900-8844, via de tiplijn 0800-6070 of anoniem via M. 0800-7000. Registratienummer: 2015155804.
Een bestuurder reed met hoge snelheid vanaf de Uiverlaan in de richting van Sportpark De Braak. Ter hoogte van de Dijksestraat verloor hij de macht over het stuur en ramde eerst een verkeerslicht en vervolgens de lantaarnpaal.

Beantwoorden

Die ‘bestuurder’ is natuurlijk de eigenaar, dat weten we allemaal…. Maar ja, het gaat om bewijs eh? Weer eentje die de zaak lekker aan t schijten kan brengen en zich thuis op de bank rot zit te lachen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *