Buiten is het 19 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Op de Rivierensingel in Brouwhuis heeft een personenauto met 3 jonge inzittenden een geparkeerde auto geramd. Geen van de inzittenden raakten daarbij gewond. De geparkeerde auto is door de aanrijding enkele meters verplaatst.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval dat kort na 8 uur vanavond plaatsvond. Een bergingsbedrijf heeft de wagen weg getakeld.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 5 foto’s.

4 reacties:

ze rijden ook wel hard aldaar in brouwhuis

Beantwoorden

Ben benieuwd welke 3 jonge inzittenden dat dan zijn en in welke toestand ze waren. Je kunt daar makkelijk 70 rijden zonder uit de bocht te vliegen, en daarbij is dit gewoon een recht stuk weg.

Beantwoorden

Niet de eerste keer dat zoiets gebeurt op de rivierensingel. Moeten ze eens wat fatsoenlijke dremples neerleggen, of rechts voorrang geven, dan remmen ze wel.

Beantwoorden

Hopelijk wordt er snel iets gedaan aan het hardrijden daar. Drempels?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *