Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een auto ramde vanavond meerdere geparkeerde auto’s en kwam tot stilstand tegen een woning in de straat met de naam Harz in Mierlo-Hout. De hulpdiensten werden om 20.39 uur gealarmeerd.
De bestuurder van de auto is nagekeken in de ambulance en werd daarna meegenomen naar het politiebureau. De politie onderzoekt of de man mogelijk onder invloed was. De gevel, een rolluik en de schutting bij het huis raakten flink beschadigd. Ook is er schade aan een scooter die bij het huis geparkeerd stond.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

2 reacties:

Update:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

1. drank
2. lachgasballonnen of
3. facebook bijwerken

Ik heb even nog wat langer nagedacht. Maar om 2000 uur sluiten de terrassen toch? Volgende keer gewoon een taxi bellen, is uiteindelijk toch goedkoper.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *