Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Kort voor half 5 schepte een personenauto 2 snorfietsen op de kruising van de Tournooistraat en Haaglaan. Die 2 kwamen van rechts op deze gelijkwaardige kruising en reden waarschijnlijk naast elkaar. 1 Van de snorfietsrijders is met de ambulance naar het ziekenhuis. De snorfietsen zijn beiden total loss.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

9 reacties:

Mogelijk een laag staande zon probleem. Op de onderste foto zie je de lange schaduw van een persoon.
Hoe dan ook , sterkte aan ieder.

Beantwoorden

@Dartjan . Weetje waatom de auto helemaal rechts reed omdat er een idioot met zilvere auto midden op. Kruispunt stond te lullen met bende die in de tuin of op muurtje zaten aan linkerkant zat te lullen . Dat zullen ze wel ontkennen om onder boete uit te komen .

Beantwoorden

Dus omdat er een auto stil staat die miss de weg vraagt ofzo is het zijn fout dat een andere auto scooters aanrijdt… wat een rare reactie volg mij krijgt die “bende” die er staat vaker de schuld van jou…. gaai bent unne koekwous

Beantwoorden

@nick klaassens even heb die auto daar vaker gezien. A

Beantwoorden

@Nick klaassens op vrijdag 23 april 2021 om 22:20:

Je mag niet stilstaan op een kruispunt, ook niet om even de weg te vragen.

Beantwoorden

De positie van die audi is vreemd te noemen. Er schijnt nu volgens getuigen dat er auto midden op kruispunt stilstond voor recreatieve doeleinden.
Lekker aso.

Beantwoorden

ja kleine zilvere auto.. citroen met zo kleine marokaantje erin heledag onder invloed van hasj achter het stuur! maar mevrouw op de hoek heeft duidelijke camera beelden…..

Beantwoorden

Rijdeb er niet meer van die autos rond? Of die is vergeetachtig misschien… en ook al mag hij daar noet staan (tenzij zijn auto stuk was en die er niks aan kon doen)… dan nog gelden alle andere verkeers regels en mag je nog niemand aanrijden…. maar vind het ook raar dat een camera kan zien wat er in een sigaret of sjekkie zit…. ik zie alleen maar aannames van chagarijnige nsbrs

Beantwoorden

En in die zilver auto zat een nederlander hahaha

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *