Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

4 reacties:

Zo zijn ze vroeger op het ontwerp van de Tuktuk gekomen.

Beantwoorden

weer zo’n automobilist die heeft zitten suffen, te dicht achter de motorrijder heeft gereden of misschien wel met andere dingen bezig was, die helemaal niks met autorijden te maken hebben. Vaak loopt het in dit soort situaties veel slechter af voor de motorrijder…….

Beantwoorden

Update:
Aanvullend liet Harrie weten dat de motorrijder nog geen 10 minuten onderweg was toen hij werd aangereden. Dat gebeurde voor de verkeerslichten ter hoogte van de plek waar de Burger King in aanbouw is.
De motor en de auto raakte zwaar beschadigd. De politie onderzoekt waardoor de aanrijding is ontstaan. Het ongeval rond 17.15 uur (tijdens de spits) zorgde voor een behoorlijke opstopping richting Eindhoven omdat er 1 rijbaan was afgesloten.

Beantwoorden

Blij dat het jouw motor niet was broertje

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *