Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.743 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Rond 19.10 uur vanavond vond er op een oversteekplaats aan de Rivierensingel in Brouwhuis een aanrijding plaats tussen een auto en een scootmobiel. Een oudere vrouw op haar scootmobiel wilde via een voorrangsoversteekplaats de weg  oversteken. Daar werd zij aangereden door een automobilist.
De vrouw kwam door de aanrijding op de straat te liggen en werd door omstanders geholpen tot dat de ambulance er was. Deze heeft de vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft enkele getuigen gehoord en onderzoekt het ongeval.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

4 reacties:

Beterschap voor het slachtoffer.

Beantwoorden

Wow… arme mevrouw…

Beantwoorden

Zebrapad… goh…
Ze moeten dat debiele gerace eens stoppen.
Stel mongolen in het verkeer.

Beantwoorden

De getroffen oudere dame ligt in het ziekenhuis, ik hoop dat die haar heeft aangereden een flinke prent krijgt. Kennelijk vind de automobilist dat hij/zij gewoon mag doorrijden op een voorrang oversteekplaats de gospe!

Beantwoorden
verkeersregels aan de laars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *