Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.652 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Sinds deze maand is het verboden om auto’s te koop te zetten langs de openbare weg op  bedrijventerrein Hoogeind. De eerste keer dat een dergelijk verbod in Helmond is uitgevaardigd liet een woordvoerster van de gemeente weten.
B&W nam dit besluit naar aanleiding van de herinrichting van Induma Oost op dat industrieterrein en de aanleg van extra parkeerplaatsen aldaar. Ook die nieuw aan te leggen parkeerplaatsen zijn voor werknemers en bezoekers van de bedrijven en niet voor de handel van voertuigen. Zonder het nu ingestelde verbod kan er niets gedaan worden aan de hoge parkeerdruk die ontstaat door de te koop staande auto’s op die locatie.
Vanaf volgende week woensdag gaan stadswachten dat verbod op het te koop aanbieden of verhandelen van voertuigen in de openbare ruimte (openbare weg) handhaven. Wie betrapt wordt, krijgt eerst een waarschuwing. Indien daar geen gehoor aan wordt gegeven, volgt er een boete van 180 euro.
De in oktober gestarte werkzaamheden op bedrijventerrein Induma Oost naderen de eindfase. Komende week worden de panden aan de 1e Tussendijk 8 en de 2e Tussendijk 5E, F en G gesloopt om daarmee een dwarsverbinding door het gebied te realiseren. Met de gevelverbeteringen die de eigenaren uitvoerden, zorgt dat voor een geweldige kwaliteitsverbetering voor het gebied, aldus Stichting Bedrijventerreinen Helmond.

1 reactie:

Dus als je met de auto naar het industrieterrein gaat, moet je het eventuele bordje te koop even wegdoen als je daar op de weg parkeert. Dat kan zomaar 180 euro schelen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *