Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Rond 3.15 uur vannacht is er een personenauto uitgebrand aan de Berkelstraat in Brouwhuis. De brandweer had de brand snel onder controle maar de auto is door de brand volledig verwoest. Een auto die dicht bij de brandende auto stond, kon gered worden maar liep wel brandschade op.
De oorzaak van de brand is nog (?) niet bekend. De politie doet daar onderzoek naar en vraagt een ieder die iets verdachts zag te bellen naar 0800-0011.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
Toen de politie ter plaatse kwam stond een auto in brand die vervolgens tegen een andere auto was gerold. Daardoor liep ook die auto brandschade op. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en heeft de zaak nog in onderzoek.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *