Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

In de Kastanjehoutstraat in Mierlo-Hout is vanavond kort voor half 10 een personenauto waarschijnlijk in brand gestoken. Meerdere buurtbewoners zeggen een doffe klap te hebben gehoord en een steekvlam te hebben gezien.
De auto is volledig uitgebrand en zal worden opgehaald door een takelbedrijf. De politie doet een buurtonderzoek en is op zoek naar camerabeelden.
Wesley Gulickx en Pim Verkoelen maakten de 7 foto’s.

4 reacties:

We zijn weer lekkel bezig

Beantwoorden

Wat een ellende was dat en super erg voor onze buurvrouw en kindjes.. En dat om 21.15 sommige mensen hebben echt een paar draadjes los!

Beantwoorden

Misschien kan Shirley haar conclusies delen met de brandweer/politie, hoeven die geen onderzoek meer te doen naar de oorzaak…

Beantwoorden

Iemand die met zijn ziekelijke aandrang de behoefte heeft om een ander schade toe te richten en eigenlijk theoretisch dus ziek is, leeft op de emotionele reacties van, en impact op zijn slachtoffer(s). Via sociale media reageren “wij” vaak direct en emotioneel. Dit is een natuurlijke reactie van ons mensen. De achterliggende gedachte is bijna altijd medeleven uiten naar de slachtoffers, echter voeden “wij” hiermee ook de ziekelijke aandrang naar aandacht van de dader. Ik ben zeker geen deskundige in deze, echter wanneer het vermoeden bestaat dat dit soort tragedies een veroorzaker hebben die inderdaad niet helemaal gezond is. Denk ik dat het reageren via een open kanaal zoal Facebook die persoon alleen maar zal voeden in het bereiken van zijn doel. Niet geholpen worden maar wel aandacht krijgen. Wanneer we, en dat is wederom een goede eigenschap van ons mensen, ons medeleven willen betuigen naar de getroffen slachtoffers, is het misschien slimmer om hen persoonlijk te benaderen. Vaak is dit moeilijk omdat we hen niet persoonlijk kennen, en toch willen laten weten dat we met ze meeleven. Echter moet ik ook eerlijk bekennen niet direct hiervoor een bevredigende oplossing voor te hebben. Al met al hoop ik met mijn betoog niemand tegen het zere been te stoten echter zo zijn mijn gedachte op dit moment. Iedereen mag er het zijne van denken en vinden, en ik zal ook iedereen in zijn of haar waarde laten, maar dit zijn mijn gedachte hierover. Vriendelijke groeten, Ben Damen. ps. Uiteraard mijn medeleven naar de getroffenen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *