Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vannacht rond 2 uur brandde een auto volledig uit in de straat Overspoor (in de buurt Stationsgebied die behoort tot de Helmondse wijk Binnenstad). De brandweer die snel ter plaatse was, had moeite het vuur onder controle te krijgen. De ervoor geparkeerde Audi werd door de brand beschadigd. Er raakte niemand gewond.
We weten niet hoe de brand is ontstaan. Brandstichting wordt door de politie niet uitgesloten. Daarom zijn zij onderzoek gestart en spraken zij vannacht al met enkele buurtbewoners. Meerdere bewoners hoorde een luide knal.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder een update.

4 reacties:

Als de brandweer al moeite heeft om een brand onder controle te krijgen bij een auto dan stop er maar gewoon helemaal mee.

Beantwoorden

Beantwoorden

Heftig

Beantwoorden
Angela Cornuijt

Ziet er heftig uit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *