Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.625 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vannacht rond 1.40 uur is een auto door brand verwoest aan de Adonislaan in Helmond Noord. De personenauto waarvan de eigenaar op vakantie is, stond daar al zeker de gehele dag geparkeerd. Enkele meters van de brandende auto werd op straat een jerrycan aangetroffen. De politie gaat uit van brandstichting en doet verder onderzoek.
Een auto die naast de brandende auto stond, kon tijdig worden weggezet. De brandweer had moeite om de brand te blussen door de vermoedelijke benzine die is gebruikt. Er is niemand gewond geraakt.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat (zoals we altijd met updates doen) een update.

2 reacties:

Gisteren ook al een aanhangwagen

Beantwoorden

Update:
De gevonden jerrycan brandde toen de brandweer arriveerde. Naar nu blijkt heeft de politie een aanmaakblokje onder een ander voertuig gevonden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *